tiistai 6. joulukuuta 2011

Tänään on hyvä päivä aloittaa blogi

6.12.2011 ja Suomen itsenäisyyspäivä. Onnea Suomi, 94 vuotta nuori!  Ensilumikin satanut moneen kolkkaan tai paremminkin sanottuna niemeen notkoon ja saarelmaan. Minulla sinua Suomi usein ikävä!

Jo pidempään olen pohtinut blogin aloittamista. Kirjoittaminen vie mukanaan ja kerrottavaa on paljon. On mielenkiintoista havainnoida kahden täysin erillaisen maan elämää. Molemmilla ehdottoman hyvät mutta myös huonot puolensa.
Ihmisetkin oikeastaan hyvin erilaisia. Näistä ja ihan tavallisesta naisen arjestani täällä Hollannissa kirjoitan.

Tänään on hyvä päivä aloittaa blogi.
Poikamme ja hänen hieno ja suloinen tyttöystävänsä soittivat juuri Skypen kautta meille ja kertoivat menneensä kihloihin siellä Suomessa. Niin lämmin onnentunne tulvahti sisälleni. Hyvää itsenäisyyspäivää!

2 kommenttia:

  1. Heips, tervetuloa bloggaamaan:) Mielenkiinnolla tulen seuraamaan elämääsi siellä. Onnea pojallesi myös!

    Sinulla on tässä tuo kirjaintarkistus, heti pyyntö alkuun, että ole kiltti ja poista se - se hidastaa tosi paljon kommentointia. Bloggerilla on hyvä roskapostintorjuntaohjelma itsellään, ei ole varmaan yhtään roskaa tullut vuoteen julki asti vaikka niitä löytyy sieltä roskapostisuotimesta, että yritetty on.

    VastaaPoista
  2. Hei,
    Hyvää itsenäisyyspäivää sinnekin ja onnea nuorten onnesta! Vietän tätä päivää flunssaisen aj tuo sinun melankolia-juttusi vetosi heti. Itsesäälikin on niin ihanaa silloin kun on kipeä;)

    VastaaPoista